top of page

Wereldberoemde ster komt naar Brugge Tripel Dagen

Johnny Logan komt naar Brugge!

Johnny Logan komt naar Brugge! Op woensdag 20 juli 2022 komt de drievoudig Eurovisiesongfestival-winnaar naar de Markt van Brugge. Hij zal begeleid worden door de Lou Roman Band, één van de toporkesten van de Benelux. Een toegangsticket kost 5 euro, de online ticketverkoop start op woensdag 4 mei.

Een winnaar van het Eurovisiesongfestival op de Markt van Brugge? Voor alles is er een eerste keer. Johnny Logan wordt niet voor niets ‘Mister Eurovision’ genoemd. Hij won driemaal het Eurovisiesongfestival. De eerste keer in 1980 met ‘What’s Another Year’. Zeven jaar later won hij opnieuw met ‘Hold Me Now’. In 1992 schreef Johnny Logan het winnende nummer ‘Why Me’ voor Linda Martin. De muzikale loopbaan van Johnny Logan is indrukwekkend. Hij werkte samen met onder meer David Bowie en Paul McCartney. Johnny Logan werd vorige maand nog ontmaskerd als Edelhert in het populaire VTM-programma ‘The Masked Singer’.

(lees verder onder de foto)

02013

Filip De Craemer, voorzitter van het organiserende Comité voor Initiatief Brugge: “De puzzel is compleet. Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt. We zijn trots op het programma, er zit een grote variatie in de line-up. Johnny Logan is een grote headliner. We hebben ook een aanbod voor kinderen, Nederlandstalige muziek en coverbands met garantie tot ambiance. Brugge Tripel 2022 wordt een bijzondere editie. Iedereen kijkt er hard naar uit, ook bij ons publiek is er veel goesting. De online ticketverkoop zal ongetwijfeld hard gaan.”

Praktische informatie
Na twee uitgestelde edities is Brugge Tripel Dagen er dit jaar opnieuw, van dinsdag 19 juli tot en met donderdag 21 juli 2022. Brugge Tripel Dagen is een driedaags muzikaal feest op de Markt van Brugge.

Een dagticket kost 5,00 euro per persoon. Een dagticket is geldig voor alle optredens op de gekozen datum. Elke bezoeker heeft een toegangsticket nodig, met uitzondering van kinderen jonger dan drie jaar (op het moment van het bezoek). De laatste dag, met Vlaanderen Zingt, blijft gratis toegankelijk. De online verkoop voor de optredens op dinsdag 19 juli en woensdag 20 juli start op woensdag 4 mei om 20 uur via tickets.bruggetripeldagen.be.

02014
02020
Brugge Tripel Dagen
02019
bottom of page