top of page

Catering Verkindere, Poules Moules en Brugge Tripel Dagen slaan de handen in elkaar

Brugge Tripel Dagen verwelkomt Catering Verkindere en Poules Moules!

Catering Verkindere, Poules Moules en de organisatie van Brugge Tripel Dagen slaan de handen in elkaar. Zij tekenden vandaag een partnership-overeenkomst voor de volgende editie van de Brugge Tripel Dagen, van dinsdag 19 juli tot en met donderdag 21 juli 2022. 

Filip De Craemer, voorzitter van het organiserende Comité voor Initiatief Brugge, is erg blij met de komst van beide partners: "Catering Verkindere zal onze toeschouwers voorzien van hun lekkere braadworsten, frieten en hamburgers. Poules Moules, het bekende restaurant in hartje Brugge, zal instaan voor de maaltijden van de artiesten. We kijken allemaal uit naar onze samenwerking."

 

Brugge Tripel Dagen introduceert een online ticketverkoop vanaf woensdag 4 mei. Het is voortaan ook mogelijk om voordelige drink- en foodvouchers aan te kopen in online voorverkoop. De drink- en foodvoucher(s) wissel je in voor fysieke bonnen bij één van de omruilpunten op het terrein. De bonnen zijn geldig op het volledige assortiment. 
 

Welkom, Catering Verkindere en Poules Moules!

poulesmoules_edited_edited.jpg

vlnr: Filip De Craemer (voorzitter van het organiserende Comité voor Initiatief Brugge), Guy Verkindere (Catering Verkindere) en Philippe Le Loup (Poules Moules).

02020
Brugge Tripel Dagen
02019
bottom of page